Έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα: Τι να προσέξετε στην αγορά σας

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί χρησιμοποιούν έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα για να επιταχύνουν τη διαδικασία αντιγραφής, τις εκθέσεις και τις παρουσιάσεις τους. Δεν είναι μόνο η παρουσία του χρώματος που κάνει τα έγγραφα να ξεχωρίζουν, αλλά μια κορυφαία εταιρεία ερευνών βιομηχανίας έχει βρεί ότι το χρώμα βελτιώνει την κατανόηση και την αναγνώριση και επιταχύνει τη μάθηση, τη διατήρηση και την ανάκληση. Όταν τα πρώτα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα εμφανίστηκαν στην αγορά ήταν χρονοβόρα, δαπανηρά και δεν ήταν πάντα αξιόπιστα.

Σήμερα, έχουν γίνει πιο προσιτά από ποτέ και με τις βελτιώσεις στην ταχύτητα, την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά της παραγωγικότητας τους, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή ακόμα και σε μικρά περιβάλλοντα γραφείου. Πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να επιλέγουν τα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους χρήστες όχι μόνο να κάνουν αντίγραφα. Τα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά, που ονομάζεται επίσης και πολυμηχανήματα φωτοτυπικά μηχανήματα, παράγουν λιγότερο θόρυβο από τα αναλογικά φωτοαντιγραφικά, έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη (που συνήθως σημαίνει λιγότερα μηχανικά προβλήματα), και αναπαράγουν καλύτερα τις λεπτές γραμμές και τις φωτογραφίες.

Σήμερα, είναι ευκολότερο από ποτέ να δημιουργήσετε έγγραφα με τίτλους χρώματος, διαγράμματα, γραφήματα και εικόνες χρησιμοποιώντας δημοφιλή προγράμματα λογισμικού σύμφωνα με τους υπεύθυνους για φωτοτυπικά μηχανήματα της Konica Minolta. Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να τα χρησιμοποιείτε και με ευέλικτα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης, είναι προσιτά, ακόμα και για μικρές επιχειρήσεις.

Ακολουθεί μια μικρή λίστα ελέγχου για το τι θα πρέπει να ψάξετε όταν αναζητάτε το κατάλληλο έγχρωμο φωτοτυπικό μηχάνημα:

Καταρχήν ευελιξία: Νεότερα μοντέλα, όπως τα Konica Minolta BH C224e, σας επιτρέπουν να παράγετε τις διαφάνειες για την παρουσίαση στην εργασία σας, ένα κάλυμμα έκθεσης για τις συναντήσεις σας, και πολλά αντίγραφα για τις εμπορικές εκθέσεις που συμμετέχετε, χωρίς να φύγετε από το γραφείο.

Ικανότητα εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης -Όλα τα έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα στην αγορά είναι ψηφιακά και λειτουργούν σαν ένας σαρωτής υπολογιστή συνδεδεμένος σε εκτυπωτή λέιζερ. Επωφεληθείτε από αυτή την τεχνολογία ψάχνοντας για έγχρωμα φωτοαντιγραφικά που αναπαράγουν όχι μόνο έγχρωμα πρωτότυπα, αλλά μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα διακομιστή χρώματος για να κάνουν τις εκτυπώσεις και σαρώσεις έγχρωμες.

Συνδεσιμότητα – οι δυνατότητες δικτύωσης σας επιτρέπουν να κάνετε τα πάντα από τον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, αν έχετε έξι περιφερειακά γραφεία σε όλη τη χώρα και θέλετε να εκτυπώσετε και να διανείμετε νέα εγχειρίδια πωλήσεων σε όλα αυτά, οι οδηγοί μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω του έγχρωμου φωτοτυπικό. Είναι μια πολύ ταχύτερη, ευκολότερη και φθηνότερη λύση για να μετακινήσετε ηλεκτρονικά αρχεία σε ολόκληρη τη χώρα σε σύγκριση με τις στοίβες των προ-τυπωμένων χαρτιών.

Η ποιότητα αντιγραφής – δεν πρέπει απλά να αναζητήστε το γρηγορότερο σύστημα, αλλά να ψάξετε για λειτουργίες που σχετίζονται με την ενίσχυση της παραγωγικότητας όπως η ταξινόμηση, η συρραφή και η διάτρηση, μαζί με την εξαιρετική ποιότητα δημιουργίας χρώματος. Για γενική χρήση στο γραφείο, μια καλή ταχύτητα είναι 15-20 σελίδες ανά λεπτό, ενώ η ανάλυση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 600 κουκκίδες ανά ίντσα. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο αντιγραφικών μηχανημάτων και μάθετε για τα νέο έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα ποιότητας από εταιρείες όπως η Konica Minolta. Είναι σημαντικό να κάνετε μια επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης σας.