φωτοαντιγραφικα μηχανηματα konica minolta

Τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχο κάθε επιχείρησης. Είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα ότι οι επαγγελματικοί εκτυπωτές έχουν εισβάλει για τα καλά σε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς μας τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε επιχειρησιακό και επαγγελματικό χώρο, το κουμπί Power των εκτυπωτών Konica Minolta παίρνει φωτιά σε καθημερινή βάση. Οι λόγοι είναι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες σε εκτυπώσεις υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους.

Οι δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις όμως βρήκαν την καλύτερη απάντηση και λύση.

Οι ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου σε εκτυπώσεις είναι σχεδόν ατελείωτες

Αυτό κάνει την επένδυση σε έναν καινοτόμο εκτυπωτή με πράσινη λογική απαραίτητη. Πλέον, προτιμάμε να μην τρέχουμε στο πλησιέστερο βιβλιοπωλείο ή εκτυπωτικό κέντρο για τις ανάγκες μας, αλλά να εκτυπώνουμε με άνεση, ταχύτητα, ευκολία και -αν κάνουμε τη σωστή επιλογή μηχανήματος- οικονομία.

Η Alpha Digital, ως premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta στην Ελλάδα, φέρνει κοντά σας τις πιο καινοτόμες επιλογές. Η εξειδίκευσή της στο χώρο της εκτύπωσης θα σας εξασφαλίσει ότι η επιλογή του μηχανήματός σας θα είναι η άριστη. Άλλωστε, ως premium partner εμείς γνωρίζουμε.

Τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα Konica Minolta αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και αξιόλογη επιλογή. Η άνοδος άλλωστε της εταιρείας και η επιτυχία της το επιβεβαιώνουν. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1873, όταν ο Rokusaburo Sugiura εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα για πώληση φωτογραφικών και λιθογραφικών υλικών στην Ιαπωνία. Η άνοδος της Konica Minolta αριθμεί σήμερα 142 συνεχή χρόνια.

Τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta με ένα πλήθος καινοτομιών και εξελίξεων καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Η μεγάλη γκάμα των μοντέλων της περιλαμβάνει έγχρωμα φωτοτυπικά μηχανήματα με ευελιξία διαμόρφωσης, βραβευμένα φωτοτυπικά μηχανήματα, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα laser και inkjet και πολυμηχανήματα all in one.

Τί να προσέξετε κατά την αγορά

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά εκτυπωτικά μηχανήματα με μια πληθώρα χαρακτηριστικών και γνωρισμάτων.

Πριν την αγορά ή τη μίσθωση φωτοτυπικών μηχανημάτων πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

  1. Λειτουργίες: ποιες λειτουργίες θέλετε να κάνει τα εκτυπωτικό μηχάνημά σας; Τί ακριβώς ζητάτε από αυτό. Σάρωση, αντιγραφή, εκτύπωση ή/ και φαξ, ενώ πολλά μηχανήματα προσφέρουν και πρόσθετες καινοτόμες λειτουργίες πχ αυτόματες εργασίες διπλής όψης, εκτύπωση φυλλαδίου και συρραφή.
  2. Ταχύτητα: Θα την βρείτε με την ένδειξη ppm (δηλαδή σελίδες ανά λεπτό) και δηλώνει το πόσο γρήγορα το μηχάνημα θα εκτυπώνει τη δουλειά σας. Βασικό κριτήριο στις περιπτώσεις επιχειρήσεων και πολλών χρηστών.
  3. Όγκος: Το φωτοαντιγραφικό σας μηχάνημα θα εκτυπώνει έγγραφα ή ολόκληρους τόμους; Ο όγκος με τον οποίο θα φορτώνετε το μηχάνημά σας είναι ένα βασικό κριτήριο.
  4. Ευκολία: οι χρήστες πρέπει να απολαμβάνουν ευκολία κατά τη χρήση και τη λειτουργία της συσκευής. Κανείς δε θέλει να κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη.

Οι εκτυπωτές Konica Minolta πρωτοπορούν προσφέροντας νέες τεχνολογίες και κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας στις τεχνολογίες αιχμής του 21ου αιώνα.

Η Alpha Digital τα φέρνει σε εσάς, εξασφαλίζοντας πρωτόκολλα συντήρησης φωτοαντιγραφικών και δυνατότητα μισθώσεων leasing εκτυπωτών -παροχή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα.